5 Apps om goedkoop te tanken! - wve

5 Apps om goedkoop te tanken!

De laatste tijd hebben we veel prijzen zien stijgen, waaronder natuurlijk de brandstofprijzen. Tegenwoordig betaal je een stuk meer om de tank van je auto vol te gooien met benzine of bijvoorbeeld LPG. Zelfs na het verlagen van de accijnzen door de overheid ben je nog altijd een flink stuk duurder uit aan de pomp. Dan is het natuurlijk ideaal als je weet waar je het meest voordelig kunt tanken. Meerdere apps helpen je hierbij. Wij geven je inzicht in de 5 meest populaire apps voor goedkoper tanken.

1. Benzine-Jip

Deze app laat je direct zien wat je betaalt bij een benzinepomp in je omgeving. Je kunt in de app instellen wat voor brandstof je tankt. Moet je tanken? Dan kun je in de app bekijken hoeveel je voor een volle tank betaalt bij de pompen die op dat moment bij jou in de buurt zijn. Je krijgt dus daadwerkelijk de prijs van een volle tank te zien in plaats van een literprijs. Weet je naar welke pomp je wilt gaan voor een volle tank? Dan wijst de app je de weg naar deze locatie.

2. ANWB Onderweg

We kennen natuurlijk allemaal de ANWB. Velen maken bijvoorbeeld gebruik van de Routeplanner van deze partij, en natuurlijk van pechhulp wanneer dat nodig is. Wat niet iedereen weet is dat de ANWB ook een handige app heeft om brandstofkosten te besparen. Deze app, ANWB Onderweg, geeft je inzicht in de actuele brandstofprijzen en vertelt je waar je op dit moment het voordeligst uit bent. Daarnaast is deze app ook handig voor onder meer parkeren, file-informatie en informatie over verkeerssituaties.

3. Tankey

Tankey is een superhandige app waarmee je best leuke bedragen kunt besparen op je brandstofkosten. Op de eerste plaats laat deze app je zien waar je kunt tanken tegen de laagste prijzen. Daarnaast kun je bij diverse stations extra korting krijgen als je via Tankey betaalt. In bepaalde gevallen kun je tot wel 20 cent per liter besparen, en zo’n korting tikt natuurlijk lekker aan. Deze app biedt je meerdere mogelijkheden om op elke tankbeurt te besparen, dus het is zeker de moeite waard om deze eens uit te proberen.

4. DirectLease TankService

De DirectLease TankService app geeft je een handig overzicht van de tankstations die zich in jouw omgeving bevinden en de prijzen die zij op dat moment hanteren. Je hebt altijd direct inzicht in de actuele prijs en weet zo eenvoudig bij welke pomp je het meest voordelig uit bent voor een volle tank. Indien gewenst kun je de tankstations ook filteren. Zo kun je in de app aangeven dat je alleen naar een tankstation wilt waar ook een wasstraat aanwezig is, bijvoorbeeld.

5. Waze

Waze is een app die al langer bekend is en veel wordt gebruikt voor navigeren. Steeds minder mensen hebben nog een navigatiesysteem in de auto. Het is dan ook makkelijk om tegenwoordig gebruik te maken van je smartphone voor een correcte navigatie. De Waze app is hier uitstekend voor, maar deze app helpt je ook om te besparen op je brandstofkosten. De app geeft je een actueel overzicht van de brandstofprijzen bij tankstations in jouw omgeving.

Toch elektrisch gaan rijden?

Steeds meer mensen investeren in een elektrische auto. Logisch, want het is groener, duurzamer en fijner voor de portemonnee. Dan wil je wel zeker zijn dat je altijd gebruik kunt maken van een laadpaal in de directe omgeving van je woning of je werk. WVE biedt de beste deals voor laadpalen aan huis én aan bedrijf. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven die willen besparen met een eigen laadpaal. Wil jij precies weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren adviseurs zijn je graag van dienst.

Delen:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Lees meer

Heb je onze laatste post al gelezen?