Code ROOD op de energiemarkt, prijzen schieten de lucht in! - wve

Code ROOD op de energiemarkt, prijzen schieten de lucht in!

Het zal je niet zijn ontgaan in het nieuws dat de prijzen van de energieleveranciers de lucht in schieten, dit zal flinke financiële gevolgen hebben. Door de toenemende vraag naar gas vanuit consumenten en de industrie en de beperkte levering vanuit het buitenland, stijgen de tarieven astronomisch! We kunnen wel spreken van Code Rood op de energiemarkt! Gelukkig is er wel een optie voor u om de kosten te beperken!

Energieovereenkomst

De afgelopen tijd hebben wij contact gehad met veel klanten over hun nieuwe energiecontract. We hebben een punt bereikt waarop we vanuit WVE de keuze maken om een aanbieding te doen omdat de kans anders bestaat dat uw kosten absurd zullen stijgen. Om even een beeld te geven van hoe hard de markt stijgt: de inkoop voor het gas is ten opzichte van begin dit jaar met 60 cent PER M3! Gestegen. Op een gemiddeld huishoudelijk verbruik van 1.500 m3 betekent dat een stijging van ~€ 900,- per jaar en zo’n € 70 per maand. Dit gaat gebeuren als u niks doet, daarom komt WVE nu in actie.

Het kan zijn dat je op dit moment nog een variabele overeenkomst hebt die goedkoper is dan de aanbieding die wij gaan doen. Wij vragen je om daar even langs af te kijken, de stijging krijg je namelijk in januari in 1x gepresenteerd van je leverancier.

Onze oplossing!

Het is nu de tijd om actie te gaan ondernemen en te voorkomen dat je teveel gaat betalen. Het team van Wij Vergelijken Energie kan je daarbij helpen!

  1. Laat je gegevens achter op onze bespaar pagina en je krijgt een persoonlijke aanbieding voor een nieuwe energieovereenkomst.
  2. Dit zal een overeenkomst zijn met een langere looptijd om nog enigszins zekerheid te hebben van vaste tarieven, dit doen wij omdat het er niet naar uit ziet dat er op kortetermijnverbetering in zit.
  3. Wij dragen zorg voor de gehele overstap of verlenging, je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Geldt dit aanbod voor iedereen?

Ja! Dit geldt voor iedereen en vrienden, kennissen, collega’s, we kunnen iedereen helpen.

Lieven even bellen?

Eventueel kunt u zelf contact met ons opnemen via 024-2020959 of info@wve.nl, dan word je direct geholpen.

Delen:

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email
Lees meer

Heb je onze laatste post al gelezen?