Energievergelijken is óók interessant voor jou! - wve

Energievergelijken is óók interessant voor jou!

Je energiecontract regelmatig vergelijken is altijd een goed idee. Iedereen kan namelijk geld besparen door regelmatig even te vergelijken. We zitten nu in een tijd waarin de energietarieven een stuk hoger liggen dan we gewend zijn. Heb jij geen vast contract of komt dit vaste contract binnenkort ten einde? Dan is het éxtra belangrijk om energie te vergelijken, zodat je zeker weet dat je de beste deal te pakken hebt.

Uiteindelijk willen we de vaste lasten allemaal zo laag mogelijk houden. Het team van Wij Vergelijken Energie doet dit graag jaarlijks voor je om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste deal hebt! Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken!

Energievergelijken: hoe werkt dat nu precies?

Waarom houden zo veel mensen zich eigenlijk niet of onvoldoende bezig met energievergelijken? Dit heeft alles te maken met het feit dat men denkt dat het gewoon veel tijd is. Daar komt nog bij kijken dat de verwachting bij velen bestaat dat overstappen veel gedoe en rompslomp met zich meebrengt. In werkelijkheid is dit zeker niet het geval.

Energievergelijken doe je eenvoudig online. Je kunt je postcode, je huisnummer en je geschatte verbruik invoeren om de beste deals te zien te krijgen. Deze selectie van deals kun je nader bekijken om uiteindelijk écht de meest voordelige deal af te sluiten. Uiteraard kun je ook rekening houden met eventuele wensen die je zelf hebt, zoals groene stroom.

Wat levert energievergelijken je op?

Energieprijzen veranderen voortdurend en wat we nu zien, is dat de energieprijzen vooral heel erg oplopen. Het is niet te voorspellen hoe lang deze stijging zich voortzet. Hierbij is het ook niet te voorspellen wat de toekomst doet. Als je overstapt na het energievergelijken, dan bespaar je op dit moment gemiddeld tussen de 200 en 300 euro per jaar, wat aanzienlijk is. Afhankelijk van wat de toekomst doet, uiteraard met het oog op de energieprijzen, kan het voordeel in jouw geval dus iets kleiner of juist groter zijn. In alle gevallen levert het je financieel voordeel op als jij de beste energiedeal weet te bemachtigen.

Meer dan 9 op de 10 overstappers zijn blij

Onderzoek van de ACM, ook wel de Autoriteit Consument en Markt, laat zien dat een kwart van de Nederlandse huishoudens eigenlijk nog nooit van energieleverancier is gewisseld. Dit zijn vaak de mensen die maandelijks het duurst uit zijn. Kortingen voor klanten die blijven, zoals we dat noemen, zijn dan ook niet meer dan een wassen neus. Het lijkt voordelig, maar dit is het niet, helaas. In 2020 stapten 1,3 miljoen huishoudens wél over naar een andere energieleverancier. Van deze groep is maar liefst 91 procent heel tevreden met deze beslissing.

Energievergelijken: wat levert het jou op?

Wat levert het jou precies op als jij energie gaat vergelijken? Je ontdekt het natuurlijk bij WVE, Wij Vergelijken Energie. Wij zorgen ervoor dat jij financieel zo veel mogelijk kunt profiteren door je de beste deals te presenteren. Ga direct je energie vergelijken en ontdek hoeveel jij kunt besparen! Ons team staat voor je klaar!

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Lees meer

Heb je onze laatste post al gelezen?