WVE wenst je fijne feestdagen! - wve

WVE wenst je fijne feestdagen!

Het einde van 2022 komt steeds dichterbij. Zo aan het einde van het jaar is het altijd mooi om even terug te blikken op het jaar voordat we vooral gaan focussen op een beter nieuw jaar. WVE heeft in het afgelopen jaar veel klanten kunnen helpen om te besparen op de vaste lasten, en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. 🎄 Het was een hectisch jaar op de energiemarkt en de spanningen blijven komende maanden nog wel aanhouden. Wij kijken graag samen met jou nog eens terug op het afgelopen jaar.

We kijken vooral terug op een rumoerig energiejaar

Als er iets is dat er echt uitspringt, dan is het natuurlijk wel het feit dat we gewoon een rumoerig en lastig energiejaar achter de rug hebben. Aan het einde van 2021 konden we al zien dat de energieprijzen flink aan het stijgen waren, maar in 2022 is het er zeker niet beter op geworden. Steeds meer Nederlandse huishoudens kregen te maken met torenhoge energiekosten, waardoor er meer betaalproblemen zijn ontstaan in ons land. Daarnaast hebben we ook gezien dat veel ondernemers de handdoek in de ring hebben moeten gooien wegens het niet langer kunnen opbrengen van de hoge energiekosten.

Vanaf 1 januari 2023 wordt het energieplafond ingesteld, waardoor we goede hoop hebben dat de energiemarkt in het komende jaar stabiliseert en normaliseert. We hebben hierover een uitgebreid blog geschreven!

Veel mooie besparingen bereikt

Uiteraard kunnen wij vooral ook terugkijken op een jaar waarin wij veel particulieren én ondernemers hebben kunnen helpen flinke besparingen te bereiken. We hebben voor veel klanten de beste deals gevonden én gesloten voor onder meer energie, internet, televisie, telefonie, zonnepanelen en woningbeveiliging. Het bedrag dat uiteindelijk door onze klanten wordt bespaard is enorm en zeker in deze tijd is dat heel waardevol. Alle beetjes helpen om aan het einde van de maand gewoon iets over te houden in plaats van te kort te komen. Het hele jaar rond hebben wij klanten blij mogen maken met de beste deals voor aantrekkelijke besparingen. Natuurlijk blijven wij dit ook in 2023 met alle plezier doen.

Succesvolle samenwerkingen voor een betere toekomst

WVE blijft groeien en ontwikkelen. Ook in het afgelopen jaar zijn wij weer mooie samenwerkingen aangegaan en zijn wij in contact gekomen met resellers die absoluut meerwaarde bieden. Daar zijn we trots op en we waarderen elke samenwerking die zorgt voor een betere toekomst voor iedereen. Ook dat is iets waar wij ons ook het komende jaar graag voor in blijven zetten. Alles bij elkaar gerekend hebben we een mooi, een interessant en succesvol jaar achter de rug, ondanks de rumoerige energiemarkt. Wij kijken dan ook met plezier uit naar het nieuwe jaar, waarin wij ook voor jou weer graag de beste deals vinden.

Op naar de beste deals van 2023!

Voor nu rest ons niets anders dan jou fantastische feestdagen te wensen en alvast alle goeds voor 2023. Wij kijken uit naar een jaar waarin wij weer volop op zoek gaan naar de beste deals op het gebied van internet, telefonie, energie, zonnepanelen, beveiliging en meer. Natuurlijk gaan wij dan ook weer graag op zoek naar de beste deals voor jou, zodat jij ook in het komende jaar kunt besparen.

Fijne feestdagen en een voordelig 2023! 🎅

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Lees meer

Heb je onze laatste post al gelezen?