We zijn aan het vernieuwen, Maar we zijn er nog voor jou!

Bij Wij Vergelijken Energie zijn we druk bezig met het opfrissen van onze website, zodat we jou nog beter kunnen helpen. Terwijl we ons best doen om alles in de puntjes klaar te maken, blijven we gewoon bereikbaar en klaar om jou te ondersteunen bij al je energievergelijkingsvragen. Blijf deze plek in de gaten houden voor updates en bedankt voor je geduld tijdens deze spannende tijd.

Vraag hier direct je beste prijs aan!

We nemen op werkdagen binnen 3 uur contact met je op.

Liever zelf contact? Bel met 024-2020959

Waarom wVE

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij willen de wereld van energiecontracten transparant en eerlijk maken. Het team van Wij Vergelijken Energie heeft aandacht voor jouw situatie en kijkt samen wat het beste past bij jou.

Ons netwerk bestaat uit meer dan 70 partners die voor jou door heel Nederland klaar staan. Zij komen graag met je in contact om je te adviseren over energie, telefonie, internet en duurzame energie.

Verwacht geen snelle verkooppraatjes, maar een oprecht en eerlijk advies.

Onze klantenservice

Bel ons op 024-2020959

Elke werkdag bereikbaar van 10:00-17:00.

Zekerheden van WVE

Voordelen

Wat zijn de voordelen van WVE?

WVE is volledig onafhankelijk en monitort prijzen van bijna alle energieleveranciers en kan hierdoor altijd een gepaste aanbieding voor u maken.

Nadat een energiecontract is afgesloten hoeft u de prijzen niet meer zelf in de gaten te houden, WVE doet dit voor u.Β  Als de energieprijzen dalen zal WVE contact met u op nemen om een betere deal voor te realiseren. De keuze is vervolgens uiteraard geheel aan u.

U hoeft niet langer in de slag met de vele aanbieders die u telefonisch of aan de voordeur benaderen. U bent verzekerd van de meest gunstige tarieven en voorwaarden.

Op langdurige energiecontracten is vaak een boeteclausule van toepassing. Ook dat is geen probleem, WVE werkt met een geavanceerd computersysteem, dit registreert wanneer er een betere deal gemaakt kan worden zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Werken bij WVE

🌟 Vacature: Content/Social Media Marketeer 🌟

WVE – Wij Vergelijken energie is een toonaangevend intermediar op de energiemarkt, gespecialiseerd in het vergelijken van energiecontracten voor consumenten en ondernemers. Onze enthousiaste vertegenwoordigers gaan langs bij klanten thuis of op de zaak om hen te voorzien van de beste energieoplossingen.Β 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een getalenteerde Content/Social Media Marketeer met ervaring in het maken van WordPress-websites.

πŸ” Functieomschrijving:

Als Content/Social Media Marketeer bij WVE ben je verantwoordelijk voor het creΓ«ren en beheren van boeiende content op verschillende online platforms. Je hebt een passie voor het schrijven van blogs, bent bedreven in social media beheer en hebt ervaring met het werken met AI-tools zoals ChatGPT. Daarnaast ben je bekend met Adobe Photoshop en in staat om aantoonbare resultaten te behalen.

πŸ‘‰ Verantwoordelijkheden:

🎯 Vereisten:

πŸ’Ό Wat bieden wij:

🌈 Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en meewerken aan het succes van WVE? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op en wie weet word jij onze nieuwe Content/Social Media Marketeer! We kijken uit naar je sollicitatie!Β πŸ’Œ

Vereniging of stichting

Versterk jouw vereniging met WVE!

WVE Verenigingen is opgezet met als insteek de verenigingen in Nederland gezond te houden. Daarom zijn wij een initiatief gestart waarin een deel van de opbrengst voor het afsluiten van het contract, die door een van de leden, supporters of aanhang wordt aangebracht, terugvloeit in de vereniging. Dankzij dit initiatief streven wij ernaar de club gezond te houden en zelfs te laten groeien.

Als jouw vereniging of stichting een financieel steuntje in de rug kan gebruiken, staan we bij ‘Wij Vergelijken Energie’ klaar om te helpen. Nieuwsgierig? Vul het formulier in met de gegevens van jouw organisatie en je contactinformatie. We nemen dan persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze vertegenwoordigers

Bij Wij Vergelijken Energie zijn we meer dan gewoon een team, we zijn een familie van toegewijde energie-experts. Onze vertegenwoordigers zijn de motor achter onze dienst, altijd klaar om jou de weg te wijzen in de complexe wereld van energie.

Reseller worden

Word partner van WVE

WVE heeft een uniek platform met de beste proposities en duurzame producten zodat jij altijd een divers aanbod tot jouw beschikking hebt. Ook maken wij proposities op maat, interesse? Meld je aan!

WhatsApp-Image-2021-01-30-at-20.23.50.jpeg

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Sam | Waterdicht
Sam | Waterdicht
Lees verder
Super geholpen door WVE bij het afsluiten van ons energiecontract! Zeker een aanrader!
Noelle Zarges
Noelle Zarges
Lees verder
Goed en betrouwbaar contact! Toen ik helaas opgelicht werd door een zzp-er heeft WVE mij goed geholpen en alles vergoed.
   Severin Sejfulan
Severin Sejfulan
Lees verder
Een zeer prettige sfeer en samenwerking! WVE denkt mee helpt je ontwikkelen en groeien en ondersteund daar waar nodig is!
Thomas Hoekman
Thomas Hoekman
Lees verder
Vriendelijk, snel en professioneel geholpen door de mannen van WVE!
WVE is volledig onafhankelijk en controleert de prijzen van bijna alle energieleveranciers en kan je daarom altijd een passend aanbod doen.

Contact

Β© 2023 WVE. Alle rechten voorbehouden – Website in ontwikkeling door Redframe Development