WVE wenst je fijne feestdagen!

Geplaatst op
7/1/24

Het einde van 2021 nadert en wat hebben we weer een bewogen jaar achter de rug. We kunnen ons nog goed herinneren dat we aan het einde van 2020 allemaal wel dachten dat we een coronavrij jaar tegemoet zouden gaan. Nu zijn we een jaar verder en we zitten eigenlijk nog steeds in hetzelfde schuitje en is de gasprijs fors gestegen!Toch heeft 2021 ons natuurlijk ook wel positieve dingen opgeleverd. Zo vierde we dit jaar ons 3-jarig bestaan! Aan het einde van het jaar nemen wij je graag nog eens kort mee door de belangrijke momenten. Het team van Wij Vergelijken Energie wenst je prettige feestdagen! 🎄

Ons bedrijf is goed door blijven groeien

We hoeven er niet omheen te draaien. Bepaalde sectoren zijn financieel hard getroffen het afgelopen jaar. De verwachte faillissementsgolf bleef uit, gelukkig, maar dat neemt niet weg dat er harde klappen zijn gevallen. We zijn ons er dan ook goed bewust van dat wij niet mogen klagen. Met trots mogen wij zeggen dan ons bedrijf goed door is blijven groeien. We hebben ons verder ontwikkeld en mochten meer mensen van dienst zijn. Zo hebben we voor veel klanten een mooie besparing kunnen realiseren.

Samenwerking met mee partners

Wij vinden het belangrijk dat we niet stil komen te staan. We willen onze klanten op steeds meer manieren laten profiteren van besparingen. Met het oog hierop zijn wij dan ook met meer partners een samenwerking aangegaan. Wil je besparen op energie, op telefonie of bijvoorbeeld op zonnepanelen? Wij hebben de juiste contacten en samenwerkingen met partners aangelegd om jou financieel voordeel te kunnen bieden.

Stress op de energiemarkt

Na twee positieve punten kunnen we natuurlijk niet om een heel belangrijk negatief punt van 2021 heen. We hebben het dan natuurlijk over de energietarieven, die de pan uit rijzen. Het is dan ook zo dat de energiemarkt voor zowel particulieren als bedrijven voor flink wat stress heeft gezorgd, en dit nog altijd doet. De stijgingen zijn namelijk nog niet voorbij. Heb je een contract met vast tarief? Dan zit je in de meeste gevallen goed. Heb je dit niet, loopt je contract af of moet je overstappen door faillissement van je energieleverancier? Dan krijg je met extreem hoge energietarieven te maken. Natuurlijk zijn wij er om de beste energiedeal voor je te vinden.[video width="1080" height="1080" mp4="https://wve.nl/wp-content/uploads/2021/12/Fijne-kerstdagen.mp4"][/video]

Fijne feestdagen en een fantastisch 2022!

Dan rest ons niet anders dan je natuurlijk heel fijne feestdagen te wensen en een fantastisch 2022. We wensen je veel geluk, gezondheid en natuurlijk ook financieel voordeel. Wil jij in het nieuwe jaar meer gaan besparen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan ook in 2022 natuurlijk weer voor je klaar om jou de beste deals voor te leggen.